0 vare(r) i kurven
Total pris 0,-

Ergonomisk tilbehør » Underarmsstøtter

Underarmsstøtter

Underarmsstøtter kan være en god hjælp til voksne, der sidder meget og længe ved computeren hver dag. De kan forebygge problemer i skuldre og nakke, da underarmene hviler vægten på underarmsstøtten. For børn med nedsat stabilitet i overkroppen er det vigtigt med ekstra støtte til armene. Det kan f.eks. være ved arbejde eller leg med en computer eller andre opgaver, der kræver en god koordination.
 
For børn med nedsat stabilitet i overkroppen er det vigtigt med ekstra støtte til armene. Det kan f.eks. være ved arbejde eller leg med en computer eller andre opgaver, der kræver en god koordination.
 
Underarmene bør være fuldt understøttede, så skuldre og nakke ikke belastes. Dermed skal barnet ikke arbejde konstant på at holde armene i rette position. Samtidig øges stabiliteten i overkroppen, og belastningen af skulderleddet mindskes.
 
Dette gælder naturligvis også for voksne, der kan lide under samme problemstilling. Underarmsstøtter kan være en god hjælp til voksne, der sidder meget og længe ved computeren hver dag. De kan forebygge problemer i skuldre og nakke og dermed undgås tilstande som spændingshovedpine, myoser o.lign.
JM-rest str. 23
JM-rest str. 23
JM-rest str. 23 er en underarmsstøtte, med en udskæring på 23 cm diameter. Den giver mulighed for at understøtte underarmen og albuen.

Køb

DKK 975,00
(eksl. moms 780,00)
Jm-rest str. 28
Jm-rest str. 28
JM-rest str. 28 er en underarmsstøtte, med en udskæring på 28 cm diameter. Giver understøttelse af underarm og albue.

Køb

DKK 975,00
(eksl. moms 780,00)
MT-rest str. 56
MT-rest str. 56
MT-rest str. 56 underarmsstøtten har en overflade af sort lycra. Kun en del af underamen støttes.

Køb

DKK 1.212,50
(eksl. moms 970,00)
Beslag til MT-rest
Beslag til MT-rest
Beslag til MT-rest

Køb

DKK 175,00
DKK 87,50
(eksl. moms 70,00)