0 Vare(r) i kurven
Total pris 0,-

Politiker

Når I skal til at tage beslutninger om hvilke Spiserobotter i skal vælge, finde ud af hvem målgruppen er og hvordan i lettest får dem implementeret, så læs mere her.

Vi har hele paletten, fra Spiserobotten og erfaringer med implementering efter at have været i gang i 12 år.
Vores Spiserobotter er engelske og har været på market siden 1986 for Neater Eater, den manualle model og siden 2000 for Neater Eater Electric, den elektriske model.
Vores udvalg af skeer og tallerkener er stort.

Ved bestilling af en af vores spiserobotter følger der et konsulentbesøg med, hvor vi kommer og indstiller og tilpasser Neater Eater til den enkelte borger. I den forbindelse afprøves  skeer og tallerkener, så borgerene få det som passer til ham/hende.

Neater Eater kan uden problemer genanvendes.

Det anbefales at tilkøbe årligt serviceeftersyn, specielt til børn, da de vokser. Vi ved også, at andre brugere af Neater Eater efter kort tid, retter sig mere op i overkroppen, og højden på skeen indstilles igen. 

I skal være opmærksom på, når opstilling sker på institutioner med vagtplaner, siger erfaringen, alle skal instrueres, for at det fungere. En anbefaling er at have en årlig instruktion, for at alle nye personaler.